PSR-тестове, сертификат за ваксина срещу Ковид-19 и предпазни маски -

...
PSR-тестове, сертификат за ваксина срещу Ковид-19 и предпазни маски -
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Само 16 000 гледат Италия и Турция на 72 хилядния ”Олимпико”

PSR-тестове, документ за ваксина против Ковид-19 и защитни маски - това са изискванията. Въпреки това Рим е зареден с празнична атмосфера.

На Ботуша залагат огромни очаквания за представянето на " скуадра адзура " на идното европейско състезание ". Италианците имат вяра, че е време за отварянето на нова страница в историята на националния тим под управлението на Роберто Манчини. Към този миг наподобява Манчини се показва по най-перфектния метод. 10 победи от 10 мача в евроквалификациите и серия от 27 мача без загуба. В отбора на Турция също могат да се уповават на резултатите си от евроквалификациите. Една страхотна победа над международния първенец Франция записаха южните ни съседи.

.

„ Сега виждаме светлина в края на тунела след целият този стрес с пандемията. Искаме да създадем хората щастливи и да ги впечатлим за 90-те минути. Когато има такива огромни събития, даже тези, които не наблюдават футбола, стартират да гледат мачовете, тъй че знаем, че сме значими за всички хора в страната. Първият мач постоянно е пъклен сложен. Трябва да се оправим с упованията и да не мислим за тях като нещо отрицателно. Нужно е да се фокусираме върху нашата работа и да сторим необходимото”, подчертава селекционерът на „ адзурите” Роберто Манчини.

.

" За нас е огромна чест да играем в мача на откриването на подобен шампионат. Италия е класен отбор, който аз доста почитам. Нашият отбор ще играе за първи път в мач на откриването, а за всеки, с изключение на трима мои футболисти, това ще е дебют на Европейско състезание. Манчини познава добре турският футбол, защото работи в Галатасарай. Той събра под италианското знаме отличен тим, само че сме тук за победа ", разяснява селекционерът на Турция Шенол Гюнеш преди дуела.

Досега Италия и Турция са играли единствено един път на Европейско състезание през 2020 година, когато четирикратните международни първенци победиха с 2:1. Това е десето присъединяване на Италия в шампионата. Страната има една купа от 1968 година, само че и два финала – през 2000 и 20212-а.

Върху тима на Турция пък тежи едно проклютие. Южната ни съседка няма победа над Италия в десетте дуела посред им досега. Заедно с това тимът е изгубил всичките си четири срещи при разкриване на Европейско състезание. За Турция това е пето присъединяване във футболния шампионат на Стария континент.

В Група „ А “ са още тимовете на Уелс и Швейцария.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР