Псориазисът е хронично кожно заболяване. То не е заразно и

...
Псориазисът е хронично кожно заболяване. То не е заразно и
Коментари Харесай

Уникално немедикаментозно лечение на псориазис

Псориазисът е хронично кожно заболяване. То не е заразно и не се предава посредством здрависване или други телесни контакти. Поразява хора от всички възрасти. По тялото се появяват неестетични червени петна, които стартират да образуват люспи и след време се отделят от кожата. Наблюдават се и случаи на деформации на ставите с необратим темперамент. Влияе отрицателно върху целия метод на живот на страдащия.

Лечението в се базира напълно на натурални артикули, води до дълготрайни положения на ремисия (отшумяване на признаците), омекотява кожата.



доктор Марио Нешков

Съдържа:

· екстракти от тиня и соли от Мъртво море;

· растителни екстракти с антигъбично действие;

· растителни екстракти с антибактериално действие;

· противовъзпалителни натурални съставки.

Не съдържа:

кортикостероидни хормони;
имуносупресори.

Наблюденията върху лекуването сочат:
унищожаване или значително облекчение на болестта при 85% от пациентите; подобрението настава до ок. 2 седмици; ремисиите не престават сред 6-18 месеца.

„ Препоръчваме на пациентите, в случай че има нещо необичайно по тяхната кожа, без значение дали имат другите признаци на болестта, неотложно да потърсят кожен лекар, тъй като това е най-хубавият метод да бъде сложена една диагноза. Доказано е, че псориазисът се повлиява от стресови обстановки. Всяка една демонстрация на стрес върху организма утежнява проблемите с псориазис. Миенето на ръце с дезинфектанти, носенето на маски, ръкавици се отразява на хората с кожни проблеми. Не оставяйте болестта на прогресира и да аргументи съществени увреждания на тялото. Своевременното лекуване ще отстрани неприятните симптоми”, споделя кожният лекар на София – доктор Марио Нешков.
Само и само на 18.06.2021 година ОН КЛИНИК филиал Пловдив предлага обзор и лекуване при доктор Марио Нешков, най-хубавият експерт на - София

Побързайте да си запишете час на тел. 0700 119 19

или +359 885 488 088

Запиши час онлайн
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР