ПСЖ вече е започнал разговори със Зинедин Зидан и ще

...
ПСЖ вече е започнал разговори със Зинедин Зидан и ще
Коментари Харесай

ПСЖ преговаря със Зидан, а Почетино гледа към "Юнайтед"

ПСЖ към този момент е почнал диалози със Зинедин Зидан и ще се насочи към него, в случай че актуалният треньор на отбора Маурисио Почетино реши да напусне в посока " Манчестър юнайтед ", твърди ESPN. Френският вестник " Паризиен " също оповестява, че Зидан е главен любимец за поста и е подготвен да поеме ПСЖ.

Според испанския вестник " Марка " футболистите на френския клуб към този момент имат вяра, че французинът, който напусна " Реал " (Мадрид) в края на предишния сезон, е любимец за нов треньор на ПСЖ. Ден по-рано BBC заяви, че Зидан да стане управител на " Юнайтед ".

Aнглийски медии оповестяват, че се усилва вероятността Маурисио Почетино да напусне ПСЖ, с цел да поеме " Манчестър юнайтед ". " Дейли Телеграф " твърди, че треньорът е в спор с управлението на френския клуб и най-много със спортния шеф Леонардо, не се усеща добре във Франция и желае да се върне във Висшата лига. Според " Дейли Експрес " Почетино към този момент е в контакт с управлението на " Юнайтед ". Ако се стигне до съглашение, " алените дяволи " ще би трябвало да платят 10 млн. паунда наказателна клауза на ПСЖ за треньора.

" Юнайтед " Оле Гунар Солскяр след поредност от слаби резултати, а краткотраен управител на отбора е Майкъл Карик.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР