ПСЖ проведе така дългоочакваната си пресконференция, която се състоя в

...
ПСЖ проведе така дългоочакваната си пресконференция, която се състоя в
Коментари Харесай

ПСЖ не обяви голяма новина, Кавани говори за Неймар

ПСЖ организира по този начин дълго чаканата си конференция, която се състоя в Маями и бе планувана малко преди тази на Барселона. Още преди мероприятието се появи информация, че на публицистите, отразяващи събитието, им е казано, че не е желателно да задават въпроси за бразилеца Неймар от Барселона.

Френският гранд и Барселона оповестиха конференции съвсем едновременно и спекулациите, че бразилецът може да премине на „ Парк де Пренс ” се ускориха. Такава вест обаче не бе оповестена, само че въпреки всичко Единсон Кавани сподели няколко думи за нападателя на каталунците.

„ Неймар е огромен футболист и всеки желае да играе с такива играчи. Тези дни се приказва много за прехвърляния, само че за мен най-хубавите играчи са тези, които са в моя отбор. Ако в даден миг дойдат и други, са добре пристигнали ”, показа уругваецът по тематиката със спекулациите за възможен трансфер на Неймар в ПСЖ.

“Има си време за всичко. Днес сме се събрали да приказваме за тима, за подготовката, идния мач с Монако за Суперкупата на Франция в събота ”, не пожела Емери да разяснява тематиката за Неймар.

Пресконференцията на парижани протеча на британски и испански. Треньорът Унай Емери и Кавани разясниха на първо място подготовката на отбора за новия сезон и идните срещи - контролата против Ювентус в Маями и мача за Суперкупата на Франция против Монако в мароканския град Танжер тази събота от 22:00 часа българско време.

 

 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР