ПСЖ пропусна 1/4-финалите за Купата на Франция за пръв път

...
ПСЖ пропусна 1/4-финалите за Купата на Франция за пръв път
Коментари Харесай

Темата с уволнението на треньора на ПСЖ отново е на дневен ред във Франция

ПСЖ пропусна 1/4-финалите за Купата на Франция за пръв път от 7 години насам,. Това пък възроди тематиката с възможното уволняване на Маурицио Почетино, който е изправен пред най-трудния си интервал от началото на кариерата в Париж.

Испанското издание Marca твърди от свои източници, че във френската столица царува все по-минорно въодушевление, що се касае работата на аржентинеца. Под негово управление не виждаме съвсем нищо от познатия Лионел Меси, а в отбрана Преснел Кимпембе и Маркиньос като че ли не са същите енергични играчи, които бяха през последните няколко години.

Зинедин Зидан от дълго време е спряган за поста на Почетино, а с наближаването края на сезона тези слуховете ще стават все по-силни.

Остават две седмици до борбата в Шампионската лига с Реал Мадрид, където е прекомерно евентуално работата на някогашния управител на Тотнъм да е заложена на карта.

Титлата от Лига 1 към този момент един път му се изплъзна през предходната година, само че за арабските притежатели е очевидно, че приоритет си остава короната на Европа. А точно там „ Зизу “ се трансформира в първия, който я печели в три следващи години, откогато форматът бе изменен при започване на 90-те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР