ПСЖ победи Лил с 3:1 в двубой от 21-ия кръг

...
ПСЖ победи Лил с 3:1 в двубой от 21-ия кръг
Коментари Харесай

ПСЖ направи обрат и победи Лил с 3:1 в мач от 21-ия кръг на френската Лига 1

ПСЖ победи Лил с 3:1 в дуел от 21-ия кръг на френската Лига 1. Срещата предложи повече попадения през първата си част, когато парижани реализираха бърз поврат против първенеца от 2021 година.

Гостите от Лил поведоха в резултата посредством попадение на Юсуф Язъджъ. Турчинът бе на точното място в 6-ата минута след групова неточност в защитата на домакините - 0:1.

Само 4 минути бяха нужни на френския отличник да изравни резултата. Португалският нападател Гонсало Рамош вкара един от най-лесните си голове в своята кариера за 1:1 след асистенция на Усман Дембеле.

В 17-та минута след привидно не толкоз рискова офанзива за парижани, топката бе центрирана в наказателното поле, където централният бранител Алешандро Рибейро се опита да почисти, само че не съумя да уцели топката. Вместо това тя се удари в опорния му крайник и заблуди стража на „ песовете ”, който не съумя да реагира и единствено изгледа по какъв начин коженото кълбо влиза в мрежата му за 2:1 за домакините.



Десетина минути преди края на срещата Рандал Коло Муани умъртви интригата с попадение за 3:1. Бившият нападател на Айнтрахт Франкфурт довкара топката във вратата на Лил от няколко метра.

ПСЖ продължава да няма загуба през 2024 година и към този момент събра 50 точки в класирането, окупирайки първото място. Вторият в таблицата Ница е с 39 и мач по-малко, а трети е Брест с 36 и също дуел пасив. Лил е на четвъртата позиция с пункт зад бретанци и еднакъв брой с Монако и Ланс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР