ПСЖ може да отпадне още в групите на Шампионската лига

...
ПСЖ може да отпадне още в групите на Шампионската лига
Коментари Харесай

ПСЖ търси задължителна победа иначе може да отпадне от Шампионска лига

ПСЖ може да отпадне още в групите на Шампионската лига през днешния ден. Тимът може да избегне това единствено при победа при гостуването си на Борусия Дортмунд. Немците към този момент се класираха, само че мачът за тях също е доста значим, тъй като той ще е директна борба за първото място. В момента разликата е от 3 точки, само че ПСЖ има преимущество в директния дуел. 
Прочетете още
В същото време Нюкасъл приема Милан в друга любопитна среща в групата. Именно от тази среща може един от двата тима да мине ПСЖ при гаф на парижани. При победа на Нюкасъл или Милан и загуба или тъждество ПСЖ то французите ще отпаднат. ПСЖ въпреки всичко може да се класира и с тъждество, само че би трябвало да се надява Нюкасъл и Милан да завършат наедно.

В момента класирането е следното - водач е Борусия Дортмунд с 10 точки, със 7 точки е ПСЖ, а с по пет са Нюкасъл и Милан, само че англичаните са с по-добри индикатори. 

В група Е драмата е за първото място сред Атлетико Мадрид и Лацио. Двубоят сред двата отбора е пряк и ще се играе в Мадрид. Иначе третото място е за Фейенорд, който продължава в Лига Европа, а Селтик завършва присъединяване си в Европа за този сезон през днешния ден.

Най-безинтересно е в група G, тъй като там всичко е ясно. Манчестър Сити завоюва групата си пред Република България Лайпциг, трети е Йънг Бойс, който отива в Лига Европа, а Цървена звезда отпада от евротурнирите. 

В последната група Н Барселона е победител в групата и посреща новобранеца Роял Антверп. В директна борба за мястото на осминафиналите ще спорят Порто и Шахтьорд Донецк, а дуелът е в Португалия. В момента и двата отбора са с 9 точки, само че португалците са с по-добри индикатори.

Ето мачовете през днешния ден:

19:45ч. Република България Лайпциг - Йънг Бойс 

19:45ч. Цървена звезда - Манчестър Сити

22:00ч. Роял Антверп - Барселона 

22:00ч. Атлетико Мадрид - Лацио 

22:00ч. Борусия Дортмунд - ПСЖ

22:00ч. Нюкасъл - Милан 

22:00ч. Порто - Шахтьор Донецк 

22:00ч. Селтик - Фейенорд 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР