Психопатът от Лас Вегас Стивън Падок в миналото се е

...
Психопатът от Лас Вегас Стивън Падок в миналото се е
Коментари Харесай

Касапинът от Вегас се оказа долен измамник: Искал да преметне хотел за огромна сума, но не му се получило

Психопатът от Лас Вегас Стивън Падок в предишното се е опитал да съди казино в Лас Вегас, откакто се бил подхлъзнал и наранил, до момента в който ходил из хотела. Кадри от камера за наблюдаване, употребявани от Падок по време на правосъдния развой, демонстрират по какъв начин той се движи сред хотела и магазин в „ Космополитън “ и зоната за високи залози, когато пада, написа в. " Дейли Мейл ". Бъдещият касапин е твърдял, че е паднал поради влажен под и се е опитал да отсъди 100 000 $ за медицински разноски, болежка и премеждия.
Тезата му обаче се провалила в съда и той трябвало да заплати 270 $ съдилищни такси.

На фрагментите Падок върви до други туристи, облечен в мърлява тениска, тъмни панталони и джапанки. Той носи в ръцете си и найлонова торба.
Адвокат Марти Кравиц, който е представял Падок, го разказа пред Ен Би СИ, като „ безстопанствен “, „ занемарен “ и „ чудноват “. „ Ако го видехте, щяхте да се зачудите какво подобен човек прави в Космо “, добави той.

При това, Кравиц, като мнозина други, сподели, че не е забелязал нищо, което да наведе на мисълта, че той е евентуален всеобщ палач.

В съда Падок се провалил, откакто е било открито, че няма доказателства при неговото рухване да е имало някаква течност на пода, тъй като същия сектор е бил прекосен и от други туристи, които не са изпитали усложнения при прекосяването.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР