Психолозите твърдят, че 40% от нещата, които правим, не са

...
Психолозите твърдят, че 40% от нещата, които правим, не са
Коментари Харесай

Тест: По пастата за зъби ще ни познаят

Психолозите настояват, че 40% от нещата, които вършим, не са осъзнати решения, а привички, които вършим изцяло механично. Но даже дребните дейности, на които не придаваме значимост, могат да разкрият доста за личността ни. Например методът, по който изстискваме пастата за зъби, демонстрира какъв е нашият темперамент.

1. Тубата би трябвало да е гладка

Ако откакто изстискате пастата, се пробвате да поизгладите тубата, тъй че да наподобява отмерено изстискана, то тогава вие сте идеалист, изобретателен човек, който обича да е самичък. Може да се каже, че постоянно живеете в собствен личен свят. Вие сте сензитивна, отзивчива, блага, нежна, грижовна и толерантна персона, която държи на хармонията и салдото.

2. Изстисквате я от средата

Вие се реалист и доста деен човек, който постоянно бързо и не обича да пилее време. Не сте изключително подредена персона и от време на време организацията ви куца, само че когато попаднете в напрегната обстановка, вие се събирате и я разрешавате изключително ловко. Може да се каже, че сте отзивчив човек с доста другари, който обича да излиза и да се забавлява. Знаете по какъв начин да намерите баланс в живота и по тази причина сте прочувствени постоянни.

3. Изстисквате я от горния край

Вие сте огромен дебелоглав. Успявате да постигнете всичко, което си наумите, тъкмо тъй като не се отказвате и държите на себе си. Понякога сте склонни към скептицизъм и не се доверявате доста елементарно, предпочитате да разчитате единствено на личните си сили. Справяте се добре и самичък, обичате себе си и вярвате в качествата ви, от време на време обаче се държите малко егоистично, което може да ви навлече неприятности с приятелите или половинката ви.

4. Изстисквате я или я навивате от задния край към предния

Вие сте доста спретнат човек ​- грижа ви е освен за движимостите ви, само че и за хората в живота ви. Определено сте перфекционист и не обичате да изхвърляте нищо или да пилеете ресурсите си ​- всичко, което имате, би трябвало да бъде употребявано на най-много. В работата се справяте доста добре и сте фамозни със своето усърдие. Останалите могат да разчитат на вас. Домът ви е постоянно чист, а животът ви - проведен.

5. Стискате отвред

Ако стискате както ви падне, вие сте изобретателна и креативна персона. Можете да откриете хубостта на всички места. Много ви е мъчно да сте точни и подредени, постоянно не следвате проекта, който сте си начертали, само че в това време сте оптимистично надъхан човек, който е отворен към света и към новото, което животът му сервира. Основният ви минус е, че настроението ви много бързо се трансформира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР