Психолозите са убедени, че за щастлива връзка трябва да следвате

...
Психолозите са убедени, че за щастлива връзка трябва да следвате
Коментари Харесай

10 съвета как да станете единствена за мъжа до себе си

Психолозите са уверени, че за щастлива връзка би трябвало да следвате някои елементарни препоръки. Но по какъв начин да спечелим мъжкото сърце? Ето 10 значими неща, които вършат дамата необикновено привлекателна и секси в очите на мъжа.

1. Умение да се смее на шегите му

Мъжът желае да бъде единствения за една жена: най-смешният, най-умният, тъй че да му се възхищава. Ако вашият мъж се майтапи, усмихнете се и се смейте с него. Хвалете възприятието му за комизъм. Невероятно нещо: в случай че се смеем с някого, този човек ни наподобява по-привлекателен.

2. Любов

Мъжът доста обича да прави обич. Жена, до която желае да бъде близо, да прегръща, целува и да се усеща като същински мачо с нея, е доста значима за един мъж. Никога не забравяйте тази потребност.

3. Самочувствие

Когато една жена може да каже каквото желае. Когато една жена знае личната си стойност сигурно, когато обича себе си и излъчва това към себе си, когато може да отбрани своята позиция, без да обръща внимание на всичко останало, мъжът почита и цени такава жена.

4. Спонтанност

Бъдете спонтанни, бъдете непредвидени. Жената, която може ненадейно да се държи „ чисто като жена “, е идеалът. Тази спонтанност, изненада, способността за бързо превключване - това е опцията да бъдеш същинска жена.

5. Въображение

Правете по този начин, че от самото начало към вас да има някаква тайнственост. Оставете мъжа от самото начало да мисли какво може да чака. Какво крият твоята рокля, дънки, блуза.

6. Женственост

Знам, че можете да спрете галопиращ кон и да влезете в горяща хижа, само че помнете, че на първо място би трябвало да сте девойки. Дълга коса, грациозни придвижвания, способността да бъдеш слаб, от време на време искаш помощ, грижи се и бъди същинско момиче.

7. Възраст

Да си възрастен значи да поемеш отговорност за дейностите си в избрани моменти и да можеш да се оправиш с нещата, които несъмнено можеш да направиш. Трябва да покажете уязвимост, тъй че мъжът да желае да ви отбрани, да се грижи за вас. Но в това време и да остане стара жена.

8. Ум

Това не значи, че имате 10 университетски степени и преподавате в някакъв институт... Трябва да сте умни като жена. Важно е, че в случай че вашият мъж е интелектуалец, би трябвало да можете да поддържате диалог. Той би трябвало да се гордее с вас, в това число и с мозъка ви.

9. Позитивност

Толкова е красиво! Мъжете не желаят безпределно да хленчат до тях, да страдат, да бъдат нападателни и песимисти. Вие също не желаете мъжът до вас да мрънка и да хленчи. Бъдете положителни.

10. Добре поддържана

Това не значи, че би трябвало да седите в спа центрове и да се разкрасявате безпределно. Трябва да изглеждате добре поддържана: би трябвало да имате добре поддържана кожа, постоянно добре завършена коса. Външният тип е значим. Всеки мъж желае да види до себе си жена, поради която всички безпределно да му завиждат, за него е значимо да бъде супер-мачо и мъж No1.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР