Психолозите препоръчват работа с всички - двамата родители и дететоПротест

...
Психолозите препоръчват работа с всички - двамата родители и дететоПротест
Коментари Харесай

Разведени родители протестират пред Министерството на правосъдието

Психолозите предлагат работа с всички - двамата родители и детето

Протест на разведени родители се организира пред правосъдното министерство. Те са недоволни от това, че не се извършват правосъдни решения, заради което не могат да виждат децата си.

От ведомството преди се срещнаха с тях.

Калоян води правосъдната борба за контакт с детето си към този момент 4 години.

„ Настояваме от незабавен порядък да се построи ясна и точна система за предаване на децата, когато единият родител отхвърля това да се случва или симулира предпочитание. В последна сметка ние се борим за децата, не за нещо друго “, споделя пред Калоян Милев.

Държавата е съдена 8 пъти, поради тъй като при към този момент произнесени правосъдни решения, те не се извършват, разясняват адвокати.

„ Според мен в случай че има метод, по който да се съкратят значително периодите, в който се гледат тези каузи това ще помогне извънредно доста “, показва юристът Елена Христова - член на Висш адвокатски съвет.

Психолозите предлагат работа с всички - двамата родители и детето, с цел да се избегне отчуждението.

„ Детето в тази една обстановка се усеща раздрано, разграничено. То на процедура е лоялно към всеки един от родителите си, само че предвид на тази неустановеност то демонстрира лоялността си към този, с който то остава “, отбелязва посредникът Юлия Раданова.

Ако законът не се промени, родителите ще упорстват за среща с премиера Кирил Петков и са безапелационни, че митингите ще продължат.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР