Психолозите пишат статии за щастието на жените, поетите - стихове,

...
Психолозите пишат статии за щастието на жените, поетите - стихове,
Коментари Харесай

7 мита за щастието, които обричат жените на нещастие

Психолозите пишат публикации за щастието на дамите, поетите - стихове, а мъжете описват вицове. 

Често се опитваме да следваме стандартите за благополучен живот на някой различен - родители, приятелки или модерните обществени трендове. Но постоянно точно те ни пречат да бъдем същински щастливи.

Ето кои са митовете за щастието, които ни вършат нещастни.

Мит 1: Без мъж няма благополучие

За страдание 50% от дамите разсъждават по този метод. И това е повода да остават в токсични връзки. 

Важно е да осъзнаете, че щастието се крие освен във връзката с мъж, само че и в общуването с другари, в развъждането на деца, в кариерата, в творчеството, в пътуванията и в живота като цяло. Една жена, която не може да бъде щастлива сама, е малко евентуално да бъде щастлива с мъж, защото тя бързо ще изпадне в психическа взаимозависимост от него.

Мит 2: Без брак няма благополучие в любовта

Статутът на публична брачна половинка дава на дамата солидна основа за основаване на семейство, а стабилността е благополучие за дамите. По предписание несигурните дами се придържат към сходни убеждения - за тях е значимо да затвърдят своята " позиция " в обществото посредством брак.

Ако бракът е основата ви цел, помислете какво ще промени той във връзката ви? Сам по себе си подписът не е гаранция за благополучие, а връзките с колегата ви могат да се влошат още повече.

Мит 3: Парите са ключът към щастието

По предписание в този мит имат вяра дамите, отгледани в фамилии, изпитващи материални усложнения.

Израствайки в атмосфера на непрекъснати кавги сред родители поради финансови проблеми, момичето стига до извода, че щастието се крие в материалното богатство. И в тази ситуация в по-късен стадий от живота си дамата избират един от двата метода да си обезпечи разточителен живот: или да открие богат брачен партньор, или да се осъществя на високоплатена позиция.
 Знаехте ли, че тази прическа е ОПАСНА за дамите?! Знаехте ли, че тази прическа е ОПАСНА за дамите?!
Георги Абрамов е дерматовенеролог и трихолог и той споделя, че има прически, които могат да бъдат искрено рискови за дамите и изцяло...

Но както се споделя „ Всяко нещо има цена “: съпругите на богаташите заплащат за благосъстояние с персоналната си независимост, а кариеристките - със здравето си.

Мит 4: Не се нуждая от мъж, с цел да съм щастлива

В случая роля играят родителските настройки, предаването на отрицателен сюжет от разведена майка или баба. Пълното отменяне на нещо като залог за благополучие, е не по-малко токсично от това да се фокусираме към даден сюжет като единствена опция за благополучен живот.

Мит 5: Децата са най-голямото достижение в живота на една жена

Разбира се, децата би трябвало да бъдат съществена, само че не и единствена цел в живота на дамата.
 4 изречения, които в никакъв случай не би трябвало да казвате, с цел да не привлечете нещастието 4 изречения, които в никакъв случай не би трябвало да казвате, с цел да не привлечете нещастието
За всеки от нас щастието е нещо друго. За някои то е в парите, а за други в любовта. Много постоянно ние самите отблъскваме щастието от...

Мит 6: Домът е „ ориста “ на дамата

Този традиционен мит безапелационно губи позициите си, само че към момента има дами, които имат вяра в него.

Мит 7: Интимността не е най-важното

Може би баба ви нееднократно ви е казвала, че значимо мъжът да е добър и нищо друго няма значение в брака. Но това не е по този начин. 

Без естетика в интимните връзки, е невероятно да се построи благополучен брак.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР