Психолозите отдавна са установили особеностите на визуалните ни възприятия и

...
Психолозите отдавна са установили особеностите на визуалните ни възприятия и
Коментари Харесай

Невинно или мръсно? Тествайте подсъзнанието си с този бърз психологически тест


Психолозите от дълго време са открили особеностите на образните ни усещания и са разкрили проби, с които да се откри даден модел на мислене съгласно реакцията на съзнанието на избрани изображения.

Подобни проби са любопитни и занимателни, а и могат да предложат дълбоки прозрения за нашата вътрешна същина.

Когнитивните психолози учат оптични/визуални илюзии, тъй като те оказват помощ да се разбере по какъв начин мозъкът обработва общоприети изображения. Всъщност някои образни тласъци имат силата да разкрият скритите аспекти на нашия темперамент, карайки ни да се забележим в напълно нова светлина.

Направете и този известен тест тук > > >  

Решаването на проби с оптични илюзии е освен занимателен метод да се отпуснете и разсеете, само че също по този начин носи изгоди за стимулиране на мозъка. Затова през днешния ден ви предлагаме да се разсъните с подобен тест.

Така че отделете малко време, с цел да се вгледате в това завладяващо изображение и да откриете какви секрети крие то за вашето подсъзнание. Въпросът, който би трябвало да си зададете, е какво тъкмо виждате тук:

На пръв взор може сте видели контур на двама влюбени, преплетени в буйна прегръдка. Но, както при доста оптични илюзии, това изображение крие повече, в сравнение с се вижда на пръв взор.

Ако вашето подсъзнание е чисто и почтено, пред вас ще се разкрие една напълно друга сцена.

И по този начин, какво видяхте първо? Проверете в галерията по какъв начин психолозите поясняват вашия отговор:

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР