Психолозите, които изучават езика на тялото, твърдят, че начинът, по

...
Психолозите, които изучават езика на тялото, твърдят, че начинът, по
Коментари Харесай

Какво казва начинът на сядане за жената?

Психолозите, които учат езика на тялото, настояват, че методът, по който човек сяда, приказва за желанията му. Идеята е, че ние неумишлено подсказваме какво ни вълнува и какво се стремим.

Поза А
Понякога хората, които обичат да седят по този метод, си мислят, че в случай че заровят главата в пясъка, проблемите ще ги подминат или че ще се решат от единствено себе си. С тях е елементарно да се поддържа връзка, те не са скучни, елементарно намират честотите на останалите и в никакъв случай не са ангажирани единствено с едно-единствено събитие през седмицата. Тези хора са доста изобретателни, очарователни и малко хлапашки настроени към света. Първо приказват, а след това мислят.

Поза В
Тези хора са мечтатели. Имат огромно въображение и мечтаят самоуверено. За тях другите споделят, че са душата на компанията. Никога няма да скучаете с тях, непрекъснато бълват нови и вълнуващи хрумвания. Искат да пътуват и елементарно се сприятеляват. Нетърпеливо чакат понеделник или новата година, с цел да отворят нова страница в живота си. Впускат се в нови инициативи без доста да му мислят. Бързо могат да трансформират външния си тип, колегата си, работата, града, даже и страната, в която живеят – всичко това е изцяло обикновено за тях.

Поза C
Тези хора знаят какво е комфорт. Със сигурност няма да прекарат уикенда си в мола или в някой бюти салон, само че пък ще отделят задоволително време, с цел да изберат нов парфюм или козметика. Отношението им към облеклата е прекомерно комплицирано, защото са доста капризни. Не са от най-подредените хора, само че за тях не е значимо всичко в къщата да е под конец – стига безпроблемно да си намират ключовете, това им стига. Основната им уязвимост е, че не могат да се концентрират върху нищо за дълго време.

Поза D
Така сядат хората, които не обичат да закъсняват и чакат същото от близките. Те са умни, интелигентни, чувствителни и имат вяра, че разтърсеният мир е по-добър от положителната свада. Чувстват се некомфортно, в случай че някой показа възприятията си на публично място, без значение дали е буйна целувка или спор на прилежащата маса. Тази поза има няколко вариации. Ако цялото ходило е на земята, това значи, че този човек е отворен, пряк и малко нахален и прекомерно подреден. Ако единствено петата е допряна до земята, това значи, че този човек е в непрекъсната подготвеност да се опълчи на всеки. За него светът е неприятелски и неговият дом е неговата цитадела.

Поза E
Тя е присъща за хора, които в никакъв случай не прибързват. Когато се оженят, не бързат да имат деца. Склонни са да завършат висше обучение и да гонят кариерата, само че не и преди да са наваксали с пътувания по света и други юношески фантазии. Те са непрекъснати в нещата, които вършат, постоянно инатливи, когато стане дума за реализиране на цели. Амбициите са водещи за тях, а външният им тип е нещо, с което не вършат взаимни отстъпки. Въпреки това не изпитват известна неустановеност в себе си, което ги кара да одобряват рецензиите от другите на нож.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР