Психолози на МВР, които не са работили по убийството в

...
Психолози на МВР, които не са работили по убийството в
Коментари Харесай

Криминални психолози разкриха какво отключва агресията към най-близките

Психолози на Министерство на вътрешните работи, които не са работили по убийството в столичния кв. "Надежда ", само че в практиката си са имали сходни случаи, обобщават: сходни тежки похищения върху близки нормално приключват със самоубийства.

Психична рецесия. Остро положение, при което човек изпитва безусловно комплициране, губи визия, преценка и себестойност на това, което усеща сега. Така психолозите от Министерство на вътрешните работи дефинират положението, в което човек може да посегне на най-близките.

Не е нещо латентно, което човек носи в себе си и в един миг се демонстрира. За да изпадне човек в такава рецесия, той би трябвало да има предистория, в която има несправяне, има спорове, има условия, повече, от които аз мога да дам, да покрия като запас, сподели специалистът Анелия Миткова, представена от БТВ.

Според специалистите до прекаленост може да се стигне и неумишлено.

Можеш да отнемеш живот на човек от твоето гнездо, без да схванеш в този миг, че го правиш. Без ясното схващане, че това се случва, само че това не значи, че имаш болестно положение. В теб гравитацията към този момент я няма, границите към този момент ги няма, съобщи Миткова.

От Националната асоциация на компаниите за комерсиална сигурност и защита са безапелационни, че компаниите прецизно съблюдават условията за психическа валидност при състезанията за работа. Такива са били и за стрелеца от "Надежда ".

Повечето компании имат лични психолози и всеки охранител минава при психолога на сдружението, сподели Радослав Христов.

И психолозите са съгласни, че фактът, че Викторио Александров е имал разполагаем оръжие не е определящ. Определяща е била страстта сега на похищението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР