Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.

...
Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.
Коментари Харесай

Невероятен тест: Изберете душа и опознайте себе си (Снимка)

Психологическите проби са освен забавни, само че и извънредно точни. Причината за това е, че са основани от психолози, въз основа на редица проучвания и опити по този начин, че да могат да оказват помощ на хората да се схванат по-добре от една страна, а въпреки това да оказват помощ на работодателите да преценяват възможните си служащи по-прецизно. Днес ви представяме един необикновен тест, който ще разкрие каква е същността ви.
 Невероятен тест: Изберете душа и опознайте себе си (Снимка)

Ето го и сценария… Представете си, че сте умряли и виждате душата си, пишат от dama.bg. В каква форма е тя откакто напусне тялото ви? Изберете фотографията, която ви притегля най-вече, като обърнете внимание и на текста под нея. Не премисляйте прекомерно дълго, посочете тази, която първа ви грабне! Какво се крие зад вашия избор? По създание, определената фотография е директно отражение на личната ви визия за вашата персона. Е, какво разкрива вашият отговор? Вижте:

Ако сте избрали фотография 1 – „ Душа, огромна колкото тялото “:
За вас може да се каже, че самочувствието ви е на „ здравословно ” равнище. Вие сте реалисти – приемате както мощните, по този начин и слабите си страни. Балансираната ви същина демонстрира, че задоволително цените и почитате себе си, уверени сте в своите качества и се отнасяте с обич към най-важния човек във вашия свят – кой е той? Разбира се, че вие! Поздравления!

Ако сте избрали фотография 2 – „ Огромна душа “:
Имате склонността непрекъснато да се чувствате неудовлетворени от себе си и достиженията си, борите се с чувството за празнина, упованията ви рядко се оправдават, като че ли все нещо не ви доближава, с цел да бъдете в действителност щастливи. Спрете да се съдите толкоз строго, използвайте самокритичността си в положителна тенденция – вместо да се потискате, дано рецензията бъде градивна, да ви служи за ориентир, да бъде ваш лидер и ентусиазъм.

Ако сте избрали фотография 3 – “Мъничка душа “:
Имате склонността да се съмнявате в избора си, неуверени сте и непрекъснато се колебаете дали несъмнено решение е било вярно за вас или пък дали си е заслужавало напъните – вие просто в никакъв случай не спирате да умувате над нещата. Въпреки че може да притежавате редица положителни качества, с които да се гордеете, вашата самокритичност граничи с перфекционизъм, който ви пречи да видите същинската картина – а точно, че сте прелестен човек, макар всичките дефекти, който не просто забелязвате у себе си, а напряко ви вадят очите. Приемете го! Несъвършени сте – тъкмо като останалата част от човечеството. Сега се успокойте и приемете себе си с всичките си дефекти.

Ако сте избрали фотография 4 – “Душа без форма “:
Вие въобще не се интересувате от личната си персона, не оценявате достолепията си, не се замисляте какъв брой тъкмо „ струвате ”. Това може да бъде или тъй като сте необикновено мъдри, или тъй като сте извънредно повърхностни. Вие не сравнявате себе си с другите, даже не отделяте време да се замислите за личния си темперамент и персона. Абсолютно неутрални сте: минусите ви не ви тормозят, а мощните ви страни не ви носят задоволство.
Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР