Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.

...
Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.
Коментари Харесай

Изберете плод и разберете какви любовници сте (СНИМКИ)

Психологическите проби са освен забавни, само че и извънредно точни. Причината за това е, че са основани от психолози, въз основа на редица проучвания и опити по този начин, че да могат да оказват помощ на хората да се схванат по-добре от една страна, а въпреки това да оказват помощ на работодателите да преценяват възможните си служащи по-прецизно. Днес ви представяме един елементарен тест, който ще разкрие каква е същността ви като любовници. Трябва единствено да изберете плод от фотографията.

 Изберете плод и разберете какви любовници сте (СНИМКИ)

Със сигурност към този момент сте си създали куп проби, с цел да разберете какъв е характерът ви, от какво се страхувате и кои са най-хубавите ви качества, пишат от pik.bg. Но направихте ли тест, с цел да разберете по какъв начин се справяте като любовници? Всичко, което би трябвало да извършите е да изберете един плод и да разберете какви любовници сте и какъв сътрудник ви подхожда. Ето и резултатите:

1. Череша
Вие сте доста отворени и директни и смятате, че удоволствието и уважението са доста значими за една любовна спекулация. Според вас, в случай че сексът не е добър и другите неща няма да си костват. Вие сте огнени и говорите намерено за своите потребности. Лесно откривате ерогенните зони на колегата си и желаете да пробвате нови и нови неща. Не предпочитате прекомерно срамежливи и прекомерно студени сътрудници, тъй като незабавно губите интерес.

2. Ягоди
Вашите полови потребности са доста мощни, само че вие знаете по какъв начин да контролирате това. Обожавате дългата любовна игра, съпроводена от подобаващи думи, тъй като това ви отпуска изцяло. Вие сте страхотни в леглото, тъй като сте извънредно сензитивна и буйна натура. Често показвате самодейност сами. Вие предпочитате да сте единствено с един постоянен сътрудник, тъй като сте по-спокойни и по-открити.

3. Кокос
Вие сте доста привлекателни хора и няма човек, който да ви устои. Гледате на колегата си като на собствен плебей и очаквате той да извърши всяко ваше предпочитание в леглото. Вие предпомитате любовните игри да се случват във вашата спалня и в случай че се появи някой, поради който да развалите личния си комфорт, това значи, че той е доста специфичен за вас човек.

4. Грозде
Вие сте фини и нежни и желаете да угодите на колегата си. Знаете по какъв начин да вършиме обич, а в стриптийза, който можете да спретнете на колегата си, сте същински богове. Знаете по какъв начин да създадете специфична атмосфера, на която и двамата да може да се наслаждавате. Вие обичате комплиментите и всяка хвалба оказва въздействие върху интензивността на вашето полово предпочитание. Вие предпочитате непрекъснат сътрудник, тъй като сте сантиментални и не разделяте любовта и секса.

5. Череши
Вие блестите от съблазън и притегляте доста хора. Въпреки това е доста мъчно да се откри сътрудник за вас, който да ви задоволи. Нуждаете се от високоенергиен сътрудник, с цел да можете да наблюдавате темпото си. Когато откриете сътрудник, който ви подхожда, вие сте отворени за всички оферти и благоприятни условия, които имате.

6. Банан
Вие сте доста изобретателни и не желаете да говорите за любовния акт, а да действате. Имате много отворен метод към секса и сте подготвени да опитате всичко, единствено в случай че намерите сътрудник, който е комплициран добре. Любопитството, което ви е подарък от детството, в този момент ви подтиква към редица опити. Ето за какво постоянно сменяте сътрудниците си.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР