Психологически тест, който разкрива страховете ви Страховете ни пречат да

...
Психологически тест, който разкрива страховете ви Страховете ни пречат да
Коментари Харесай

Психологически тест, който разкрива най-големия ви страх

Психологически тест, който разкрива страховете ви

Страховете ни пречат да бъдем щастливи. Преди да се отървете от тях, би трябвало да разберете от какво в действителност се страхувате? Този тест ще ви помогне да се справите със страховете си.

Искате ли да знаете какво ви плаши най-вече в живота? Изправете се лице в лице със страха си с този елементарен психически тест. Американският историк и публицист, изучавал човешката логика на психиката, Джоузеф Кембъл споделя: „ Пещерата, в която се страхувате да влезете, съдържа съкровищата, които търсите. “ Неговата психическа доктрина се основава на обстоятелството, че в случай че човек желае да преодолее страховете си, той би трябвало да бъде благополучен.

През коя врата се страхувате да влезете?
Коя врата ви плаши най-вече? Изберете един номер и научете повече за себе си.

Номер едно
Ако се страхувате да влезете в ледената пещера, това може да е, тъй като търсите прочувствена топлота. Най-вероятно сте изплашени от самотата, нещастието или разочарованието. Но това също значи, че евентуално преминавате през прелестен интервал от живота си, знаете какво желаете и какво ви прави щастливи.

Номер две
Ако този застрашителен тунел ви плаши, това значи, че би трябвало да се отправите на прочувствено странствуване. Мътната или мръсна вода като тази, която се вижда тук, нормално символизира, че вашият умствен развой е замътен и се нуждае от известно филтриране. Мътната вода не е добър знак. Това подсказва, че би трябвало да свалите изцяло бремето от живота си, с цел да живеете благополучен живот.

Номер три
Ако се страхувате да влезете в тази ужасна изоставена постройка, най-вероятно сте доста мощен, образован и изчерпателен човек. Виждате живота подобен, какъвто е, и живеете с висок набор от полезности и очаквате същото от другите.

Въпреки това, тухли като тези символизират стените на прочувственото и духовното. Може би вашите високи стандарти пречат на другите да ви се разкрият.

Номер четири
Дали тази страховита изоставена къща наподобява като начало на в действителност неприятен сън? Ако е по този начин, то е тъй като този облик е безусловно най-лошият ви призрачен сън.

Домът е мястото, където е сърцето и най-вероятно имате доста обич да дадете. Вие сте великодушен, самоуверен и доста предан човек. Искате да отбраните тези, които обичате, да им дадете всичко, от което в миналото ще се нуждаят. Разрушената къща съставлява невъзможността да се направи тъкмо това.

Номер пет
Страхувате ли се да погледнете в този застрашителен бунар? Това значи, че през днешния ден животът ви е изпълнен със досада. Страхувате се да признаете, че от дълго време тъпчете на едно място, без да усещате прогрес. Ако в миналото се окажете в задушаваща обстановка, в която чувствате, че не можете да дишате, освободете се.

Номер шест
Страхувате ли се от тази заешка дупка? Това е по този начин, тъй като се страхувате от това, което може да намерите там. Съкровището, което търсите, е смисълът на живота.

Номер седем
Ако тези стъпала ви плашат, това е тъй като имате доста мощен боязън. Спускането, сходно на тези стълби, до непознато място е доста алегорично за заравяне. Стъпките са изпъстрени с паднали листа, които значат нов сезон или фаза. Ако този вход ви плаши, безусловно се страхувате от гибелта и какво ще се случи по-късно.

Номер осем
Ако се страхувате от тази тежка синя врата, заобиколена от камъни, не е на вятъра.

Вижте още: Шоколадово-орехова торта без брашно – гальовен и апетитен усет

Вратата е блестящо синя, цвят, който символизира цвета на небето и морето, които оставяте, откакто влезете в това мрачно пространство.

Споделете този забавен психически тест с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР