Психологът Иван Владимиров-Нав е бил убит с един изстрел в

...
Психологът Иван Владимиров-Нав е бил убит с един изстрел в
Коментари Харесай

Иван Владимиров е бил убит с един изстрел в лицето, ще искат постоянен арест за извършителя

Психологът Иван Владимиров-Нав е бил погубен с един изстрел в лицето, без да е имало очевидци на закононарушението. Това разгласи на брифинг по отношение на трагичния случай представителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова.
Още по темата
" Разследването е в начален стадий, почнало е с оглед на местопроизшествието от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи, който е завършил малко след 3 часа през нощта ", съобщи Петрова, като добави, че са разпитани съседи и разпитите не престават.

По първична информация психологът, прибирайки се, е влезнал в спор с обвинения.

" Според доказателствата, които имаме сега, той е бил убит с един изстрел в региона на лицето, като гибелта му е настъпила незабавно. Няма очевидци на действието, трупът на убития е бил открит от двама съседи, които малко преди този момент са чули звук и са усетили миризма, която дефинират като странна. Заварили са натрупа на междуетажната площадка, подали са сигнал до 112 ", изясни представителят на прокуратурата.

По думите ѝ сред жертвата и причинителя е имало влошени взаимоотношения, спорове на междусъседска основа, имало е и разногласия сред тях от битов темперамент. Прокуратурата обаче към момента е в развой на изясняване на повода за убийството.

Оръжието, с което се допуска, че е осъществено закононарушението, е конфискувано от вкъщи на причинителя, няма данни да е оказвал опозиция.

" Имало е подаден сигнал от обвинения против потърпевшия за това, че потърпевшият е наел три лица, които да откраднат готови за предаване на вторични първични материали от обвинения боклуци. Става дума за найлони и хартия. Става въпрос за 2020 година. В развой на изясняване на всичко останало сме, не мога да потвърдя брой на сигнали, защо са били и от кого против кого ", сподели още прокурор Петрова.

Тя добави, че е изискана и информация дали причинителят на убийството на психолога Иван Владимиров-Нав е имал трудови взаимоотношения с Министерство на вътрешните работи.

" При беседите, които нямат процесуална стойност по закон, той самият е декларирал, че е чиновник на Министерство на вътрешните работи до 2000 година към КАТ София, само че това не можем да го потвърдим публично ", разяснява Петрова.

" Обвинен е след координиране с наблюдаващия прокурор за съзнателно ликвидиране по член 115 от Наказателен кодекс, което е наказуемо с отнемане от независимост от 10 до 20 години. Чака се юрист, с цел да му бъде предявено и да бъде разпитан. Задържан е с разпореждане на наблюдаващия прокурор за 72 часа, следва да бъде предявен иск за непрекъснатото му задържане ", добави представителят на прокуратурата.

По думите ѝ е назначена и аутопсия на натрупа, която ще откри точните аргументи за гибелта. До момента няма данни обвиненият да има психологични болести, означи още Десислава Петрова.

Психологът Иван Владимиров-Нав беше погубен в жилищен блок на ул. " Черковна " в столицата нощес към 22:30 часа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР