Психологът и специалист по връзките Асаел Романели е убедена, че

...
Психологът и специалист по връзките Асаел Романели е убедена, че
Коментари Харесай

Психолог посочи основните недостатъци на перфектния секс

Психологът и експерт по връзките Асаел Романели е уверена, че хората са в плен от заблудата, че сексът би трябвало да е омагьосващ. Специалистът обаче побърза да разсее този мит.

"Перфектният " секс не е релаксиращ
В опит да реализират идеалната среда в леглото, сътрудниците постоянно стигат до крайности, сподели той. Опитването на нови неща и попълването на пропуските е добра концепция, споделя психологът. Понякога обаче желанието да задоволиш колегата си става завладяващо. Но „ посредственият “ секс, уверен е специалистът, е опция да се отпуснете.

Води до кавги
Редовният секс също покачва равнищата на допамин и разрешава освобождението на хормоните на щастието, усъвършенства настроението и поддържа психологичното здраве. В същото време двойките, които избират приказност, споделя психологът, постоянно се карат поради секс и ревнивост.

Партньорите не се познават
Разбирайки илюзорната природа на идеалния секс, споделя Романели, сътрудниците най-сетне могат да стартират да изследват себе си. Какво ви харесва и какво не провокира възторг - би трябвало да говорите за всичко това, без да мислите, приканва психологът. Той отбелязва, че този параграф се отнася както за мъже, по този начин и за дами. Когато не се чакат полови подвизи и безукорен външен тип от индивида, идва хармонията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР