Психологът Христо Монов, чийто син бе зверски убит в центъра

...
Психологът Христо Монов, чийто син бе зверски убит в центъра
Коментари Харесай

Психолог зове: Глоба за Орхан Мурад заради Сузанита без дрехи!

Психологът Христо Монов , чийто наследник бе свиреп погубен в центъра на София от пияния австралиец Джок Полфрийман, разгласи, че Орхан Мурад и жена му би трябвало да платят няколко санкции по най-малко 3000 лв. за държанието на щерка си Сузанита , разбра HotArena .

14-годишната разпасана тийнейджърка се демонстрира мощно разголена във видео клипове и пее по нощни заведения. За похлупак твърди, че е удовлетворена от себе си и не вижда нищо неприятно в това да се демонстрира полугола, писа „ Таблоид “.

В тази връзка Монов попита „ за какво органите към момента не са се самосезирали по случая Сузанита, която взривява и нравствените правила на страната ”. „ По Закона за протекция на детето може нейните родители да получат няколко санкции по 3000 лв., а не са. Свободата на словото е полезност, за която са се пролели реки от кръв, само че да си показваш някои елементи от тялото на 14 години не е независимост на словото, а е нарушаване на закона и на нормите на морала. И в случай че сме същинско общество, а очевидно не сме, би трябвало до момента тази девойка да беше табу за медиите, само че тя е всеки ден там ”, отсече Монов.

Междувременно палавницата се появи в клип с съвсем порно претекстове с обичаната на боксьора Кубрат Пулев – Андреа. „ Правя това, което ми споделят ”, оправда се за клипа Сузанита. Като премия татко й позволи да си постави изкуствени гърди с огромен размер.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР