Психологът Дмитрий Попов казва, че руският президент Владимир Путин се

...
Психологът Дмитрий Попов казва, че руският президент Владимир Путин се
Коментари Харесай

Руски психолог разкри най-големия страх на Путин

Психологът Дмитрий Попов споделя, че съветският президент Владимир Путин се опасява от всички, по тази причина се пробва да се отърве от нежеланото. Руският деспот доста се опасява даже от якутския шаман.  Психологът напомня историята на Александър Габишев, който няколко пъти се опита да провежда пътешестване до Москва, с цел да ”изгони ” Путин от Кремъл. След това шаманът е изпратен на наложително лекуване.
Владимир Путин , мисля, не се опасява единствено от шамана – той се опасява от всички, другояче нямаше да седи в този 300-метров бункер в планината, която е предпазена от всички най-модерни системи за противовъздушна защита. Факт е, че Путин като всички диктатори е доста деликатен към личната си сигурност. Въпреки обстоятелството, че 13 шамана му обезпечават непробиваем " енергиен щит ", той схваща, че 90 % от хората в страната са недоволни от него и властта, разкрива психологът пред " Украйна 24 ", представена от ФрогНюз.

Някои могат да дойдат и да го попитат: „ Скъпи царю, президенте, господине, за какво ние живеем толкоз зле, а вие живеете толкоз добре? " Следователно той се опасява от всички, добавя Попов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР