Психолог изчисли, че има над 94% шанс Даниел и Александра

...
Психолог изчисли, че има над 94% шанс Даниел и Александра
Коментари Харесай

Психолог разкри истинската същност на Даниел Петканов

Психолог пресметна, че има над 94% късмет Даниел и Александра Петканови да се разведат, написа novinidnes. В в детайли видео оповестено през вчерашния ден експертът прави безмилостен разбор на държанието на двамата от видеото, в което споделят, че връзката им върви към своя край.

Освен разбора, който е изключително лют, излиза наяве за какво разводът на Петканови е сигурен. Психологът се базира на научно проучване, с цел да стигне до този извод.

От видеото излиза наяве какви тактики за операция употребява Даниел Петканов, с цел да управлява Александра. Психологът не пропуща да напомни за абсурда през 2016-та година, когато Даниел обществено унижи Александра като разгласи за изневярата ѝ и настрои обществото против нея, само че година по-късно стана ясно, че самият Даниел ѝ е изневерявал неведнъж.

В разбора не се икономисва нищо на Петканов, като по този метод изправя на нокти хилядите почитатели на Лудия кореспондент, който постоянно са го подкрепяли и са го разгласявали за непогрешим. Показани са всички манипулативни подходи, които той употребява, с цел да реализира това, което желае.

Въпросът е дали с кариерата на Петканов е завършено, откакто стана ясно какъв в действителност е Даниел.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР