Психолог е предвидил развода на Даниел и Александра Петканови преди

...
Психолог е предвидил развода на Даниел и Александра Петканови преди
Коментари Харесай

Ето кой предвидил развода на Алекс и Дани Петканови още преди година

Психолог е планувал развода на Даниел и Александра Петканови преди година. Още тогава експертът споделя, че има над 94% късмет фамилията да се разпадне. Психологът прави безмилостен разбор на държанието на двамата от тяхно видео, в което преди година признаха, че връзката им върви към своя край и са пред разлъка. Е, оказа се, че експерта не е сбъркал с прогнозата си! 

" Прави усещане, че Алекс е превзета от мощна страст и няма самообладание да изслушва Даниел. Звучи ми необичайно да наречеш триумфа на една жена проблем, наричайки я работохолик “ – разяснява психологът, който осъжда Лудия кореспондент и за това, че насажда виновност на брачната половинка си, която се усеща отговорна без действително да има причина.

От видеото излиза наяве какви тактики за операция употребява Даниел Петканов, с цел да управлява Александра. Психологът не пропуща да напомни за абсурда през 2016-та година, когато Даниел обществено унижи Александра като разгласи за изневярата ѝ и настрои обществото против нея, само че година по-късно стана ясно, че самият Петканов й е изневерявал неведнъж. В разбора не се икономисва нищо на Петканов, като по този метод изправя на нокти хилядите почитатели на Лудия кореспондент, който постоянно са го подкрепяли и са го разгласявали за непогрешим. Показани са всички манипулативни подходи, които той употребява, с цел да реализира това, което желае, написа " Уикенд ".

" Александра търси решение на казуса в техните връзки и предлага да отидат на терапевт. Даниел не желае да предприеме деяние в тази тенденция, счита, че всички проблеми идват от нея й и слага отрицателни етикети “ – разяснява психологът.

В дългото видео е застъпено и посещение на Петканови в " Шоуто на Николаос Цитиридис “, където водещият пита Дани " С коя българска звезда би си лежащ? “.

" Славена Вътова! "  – дава отговор бързо приятелят на починалия Милен Цветков, което възмущава експертът, който разкритикува Лудия кореспондент за отговора му, тъй като е известно, че Вътова е близка другарка на Богданска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР