Психичното здраве на Шинейд О‘Конър се влошава. Това заключиха нейните

...
Психичното здраве на Шинейд О‘Конър се влошава. Това заключиха нейните
Коментари Харесай

Шинейд О‘Конър: Моли за помощ в Туитър - slava.bg

Психичното здраве на Шинейд О‘Конър се утежнява. Това заключиха нейните почитатели в Twitter, откакто певицата се обърна към тях с зов за помощ, говорейки за своите проблеми.

„ Тайно пребивавам с физически парализиращо положение на ниско самочувствие, което е в резултат на контузия “, написа изпълнителката.

О‘Конър призна, че сега „ умира от апетит “ и в последно време не се храни добре, защото страда от агорафобия, поради която мъчно може да да излезе и да си напазарува в магазина сама.

Агорафобия е тип обезпокоително разстройство, при което човек изпитва боязън да напусне дома си и да бъде на открити пространства. То може да бъде съпроводено с пристъпи на суматоха, изключително откакто болният е измежду хора, пътува самичък или се смесва с огромни тълпи.

„ В момента пребивавам в доста далечен регион на страната и доставките по домовете на храна и хранителни артикули не е алтернатива. Питам единствено дали знаете за услуга за доставка на храна на психологично заболели хора, които нямат опция да се грижат сами за себе си? “, написа още Шинейд, с което провокира състрадание от страна на нейните почитатели. Много от тях ѝ дадоха препоръки по какъв начин да постъпи, други споделиха опита си със същата уплаха.

Само няколко часа откакто певицата помоли за помощ, тя качи нов пост, с който да осведоми почитателите си, че е по-добре:

„ Намерих услуга за доставка на храна. Нахранена съм и съм щастлива “.

Шинейд О‘Конър от дълго време има психологични проблеми, като нееднократно е споделяла, че ѝ минавали мисли да постави завършек на живота си. Най-вероятно поради пандемията, звездата е останала много самотна и депресията ѝ още веднъж се върнала.

Певицата на няколко пъти споделя в обществените мрежи за своето положение, само че досега не е прецизирала дали се лекува по някакъв метод.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР