Психичното здраве на 41-годишната американска поп певица Бритни Спиърс напоследък

...
Психичното здраве на 41-годишната американска поп певица Бритни Спиърс напоследък
Коментари Харесай

Бритни Спиърс по нощница и воал каза, че се е омъжила за себе си ВИДЕО

Психичното здраве на 41-годишната американска поп певица Бритни Спиърс в последно време провокира от ден на ден въпроси от нейните почитатели и по-специално от нейните 41,6 милиона почитатели в Instagram, с които тя споделя от време на време доста странните си отблясъци. 

В един от последните си постове артистката, която се омъжи за модела и фитнес треньор Сам Асгари преди няколко месеца, позира с нощница и воал на прабаба си и означи, че се е омъжила за себе си. Бритни се усмихва пред камерата, поправя косата и воала си и по-късно демонстрира друга полупрозрачна композиция.

„ Ъъъ... Ожених се за себе си! Стана ми скучно, харесах булото си и си споделих „ Това полуда ли е? Или има нещо в него? “ Псс, да, само че аз към момента съм омъжена за брачна половинка си! “, написа Спиърс под видеото, добавяйки доста емотикони към текста.
   View this post on Instagram   

Публикуваните фрагменти за следващ път провокираха неразбиране измежду почитателите.

„ Какво, по дяволите, става? “, „ Някой би трябвало да ревизира положението й “, „ Омръзна ни да гледаме едни и същи нелепости, апелирам, стой “, „ Затова доста се чудят за какво тя към момента е в тази къща, това е нейният затвор от толкоз доста години. Понякога жертвите на контузия се връщат към това, което знаят и с което са осведомени. Тя би трябвало да е имала толкоз шибани посттравматични стресови положения и контузии, че се връща тук, тъй като това е всичко, което знае. Тя явно към момента е изгубена и Бог знае какво са създали тези медикаменти с мозъка й. Всички би трябвало да се молят за нея, а не да я подлагат на критика ", пишат те в мненията.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР