Психично болен, високообразован и около 35-годишен, това е профила на

...
Психично болен, високообразован и около 35-годишен, това е профила на
Коментари Харесай

Заплахи към прокурори и обществени личности в Сливен

Психично болен, високообразован и към 35-годишен, това е профила на евентуалния Червен корсар, след събраните доказателства по делото формирано от Районна прокуратура Сливен.

Не се изключва опцията да е от Сливен, тъй като демонстрира осведоменост към локалните събития и вести. Първите отправени мейли със закани към живота на магистрати и кметовете на Сливен и Котел, общински съветници и други публични персони и предприемачи са отправени през месеците август и септември, най-новите са от януари.

Районният съд към този момент образува дело против 35-годишният мъж.

" В Районна прокуратура Сливен е формирано досъдебно производтсво за отправени закани с ликвидиране към представители на обществеността. Тече следствие и има обвинен. Първите закани са от август 2023 година и от време на време получаваме сигнали за нови закани ", сподели пред Българска национална телевизия представителят на Районна прокуратура Сливен Венета Добрева.

По думите й мейлите се получават на институционални и публични мейли на сдружения, а самите претекстове на причинителя към момента не са открити.

" Нямаме визия за какво са тези закани. От медиите разбираме, че става въпрос за човек с психологични отклонения. Те заплашиха и моят наследник, като назоваха името му. Това значи, че този човек познава значително хората, на които изпраща мейли ", съобщи пред БНТ председателят на Общински съвет Сливен Димитър Митев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР