Психично болен мъж подлуди цял блок във Враца, а живеещите

...
Психично болен мъж подлуди цял блок във Враца, а живеещите
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Врачани изреваха от непрестанен тормоз, психично болен мъж не им дава покой /снимки+видео/

Психично болен мъж подлуди цялостен блок във Враца, а живеещите там нямат и минута покой. Затова сигнализираха поданици на жилищен комплекс „ Младост “, които потърсиха организация BulNews за подпомагане в разрешаването на казуса. 
От няколко месеца във вход Б на блок 10 се нанесъл мъж с психологични проблеми. 58-годишният Ивайло страда от шизофрения и живее самичък в апартамент на първия етаж в блока. Откакто е там, останалите жители на постройката са подложени на непрестанен тормоз. Неуравновесеният мъж непрекъснато крещи, блъска по стените и плаши хората. 
Въпреки че все още не е проявявал експанзия, врачаните се тормозят, че не е изключено това да се случи. Мъжът съвсем не спи и постоянно обикаля квартала измежду нощ. Хората ги е боязън да се прибират в личните си домове по мрачно, а децата не смеят да играят в региона.
Но мъжът е рисков и за самия себе си. Съседи са го виждали да се катери по дърветата и да пали огън пред блока. С наближаването на зимата хората се притесняват, защото в жилището му няма отопление, да не би да реши да възпламени и вътре и да провокира пожар. 
На всичкото от горната страна изискванията в жилището на Ивайло са извънредно неприятни. Той разполага единствено с едно легло, а коридорът му е засипан от отпадъци, споделиха хората. Те се тормозят и от разпространение на вредители и болести от мизерията в дома на мъжа. 
Изтормозените от боязън и бодърствуване хора към този момент са вдигнали ръце. Те неведнъж са подавали тъжби в полицията, само че мъжът не отваря на чиновниците на реда и те няма какво да създадат, с изключение на да го предупредят през вратата. 
Всички поданици на входа, както и други живеещи в региона, са подготвили подписка, която ще внесат в прокуратурата и общината. Те упорстват мъжът да бъде настанен в профилирана институция, тъй като всеки има право на тишина и успокоение в личния си дом. 
Вижте видео от вкъщи на мъжа  и .
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР