Психично болен мъж подлуди съседите си във Видин, научи агенция

...
Психично болен мъж подлуди съседите си във Видин, научи агенция
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Психично болен подлуди Видин, полицията е безсилна /снимки/

Психично болен мъж подлуди съседите си във Видин, научи организация BulNews.
Потърпевшите поданици на крайдунавския град споделиха фотоси в обществена мрежа на боклука, който болният човек изсипва пред входа на блока. Кооперацията се намира в кв. „ Калето “ в регионалния град.
Живущите в блока споделят, че психологично болният мъж е на 35 години и живее самичък. Според техните думи той тормози с изключение на блока и целия квартал. От жилището му непрекъснато се чуват крясъци, псувни и трясъци. Често се случвало мъжът да изхвърля мебелировка през терасата на жилището си. Понякога излизал с секира да сече дърветата по тротоара, като с това кара своите съседи да се опасяват за живота и здравето си.
Хората от блока настояват, че тормозът продължава близо месец. Те са събрали подписка поради неприемливото държание на болния им комшия. След нея е излязло правосъдно решение за наложително лекуване на 35-годишния мъж.
Потърпевшите постоянно викат полиция и кола за спешна помощ, с цел да изкарат психологично нестабилния от вкъщи му, само че заради обстоятелството, че той се заключва и не желае да отвори вратата, чиновниците на реда споделят, че са безсилни и нищо не могат да създадат.
Жителите на блока и квартала се надяват правораздавателните органи незабавно да намерят решение на казуса и този цялостен парадокс да бъде преустановен, с цел да могат да живеят като бели хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР