Психиатърът Цветеслава Гълъбова определя трагедията в Нови Искър като убийство

...
Психиатърът Цветеслава Гълъбова определя трагедията в Нови Искър като убийство
Коментари Харесай

Психиатър: Трагедията в Нови Искър е убийство от страст, извършителят е психопат


Психиатърът Цветеслава Гълъбова дефинира нещастието в Нови Искър като ликвидиране от пристрастеност.

След като бяха открити телата на Неделчо Юнаков, тъщата му, неговият наследник Георги, доведената му щерка Нанси и приятелят ѝ Боби, през днешния ден беше открито и тялото на шестата жертва на кървавата кавга. Това е търсената през вчерашния ден Кети Кюхова, която беше открита мъртва в бунар в гориста околност в региона, осведоми bTV.

Днес беше открит изчезналият фамилен джип, както и тефтерче, в което попада името на убития Неделчо, данни за сметки в разнообразни банки, както и размишления за любовта.

Директорът на психиатрична болница „ Св. Иван Рилски” Цветеслава Гълъбова е познавала 20-годишния Георги и го дефинира като прелестно и интелигентно момче.

Трийсет минути преди среднощ на 31 декември Георги е на работа в психиатричната клиника в Курило. Там работи като санитар от няколко месеца. Звъни татко му Неделчо и упорства момчето да се прибере у дома, тъй като имало проблем. Той потегля обезпокоен. Казва на сътрудниците си, че в случай че не се върне до 30 минути, няма да се върне в никакъв случай.

Два дни по-късно в фамилната къща деца от квартала откриват безжизнените тела и търсят полицията.

„ Сигурно тъй като съм чела доста престъпни романи, това ми наподобява на ликвидиране от пристрастеност. Този човек, който го е направил, сигурно е психопат”, безапелационна беше Цветеслава Гълъбова.

Близките на убития Боби Иванов го виждат за последно на 31 декември. Трябвало до посрещне Нова година с трима съученици, само че отишъл в къщата на Нанси, тъй като родителите ѝ не я пускали.

„ В 18:30 ч. сме говорили с него, по-късно и майка ми. И до такава степен. В 00 ч. към този момент не можах да се свържа с него. Телефонът му звънна, при което даде заето 2 пъти и по-късно беше изключен. На всичките бяха изключени”, споделя майката на Боби Стефана Елисаветова.

„ Не мога да си го показва, че някой може да го извърши – почтени деца по този начин да ги убие”, сподели бабата на Боби Корнелия Цвеева.

По думите ѝ по момчето е стреляно три пъти – в главата и по тялото.

Тази година Боби е трябвало да бъде зрелостник. Той и Нанси били двойка от съвсем година. Описват ги като доста влюбени.

„ Отиде си по този начин детето, за нищо. Даже и нещо да е имало, то е било при тях. Така си отпътува, просто тъй като е бил там, да бъде с Нанси”, съобщи бабата на младежа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР