Псевдонимният водещ на InvestAnswers сподели мислите си за ценовото действие

...
Псевдонимният водещ на InvestAnswers сподели мислите си за ценовото действие
Коментари Харесай

Биткойн: Ето защо навлизаме в бичи пазар – InvestAnswers

Псевдонимният водещ на InvestAnswers показа мислите си за ценовото деяние на Биткойн в полемика онлайн с техническия шеф Ларшон.

Според Джеймс BTC е на път да надвиши $40,000, а скокът до $30,000 към този момент е сигурен.

Той уточни неналичието на опозиция сред равнищата от $25,000 и $42,000, което допуска, че BTC може бързо да се повиши до $30,000, без да срещне забележителен напън от страна на продавачите.

Джеймс има вяра, че скок до $30,000 ще притегли нова вълна от FOMO купувачи, които са пропуснали спада на Биткойн сред юни и ноември 2021 година Той цитира другари, които го слушат от 5-6 години и са почнали да купуват BTC едвам през ноември и декември 2021 година

Освен това Джеймс означи, че дълготрайните притежатели в този момент съставляват 72% от общото предложение на BTC, което е основало рецесия в предлагането, която може да докара до повишение на цените.



Поглеждайки напред, Джеймс е оптимист за вероятностите пред цената на Биткойн, изключително поради идния халвинг, който ще се случи към април 2024 година

По време на идващия бичи пазар той дефинира ценова цел от $70,000 за BTC и допуска, че е допустимо и придвижване над $100,000.

Въпреки че това може да звучи прекомерно амбициозно за някои, Джеймс счита, че приемането на BTC и броят на дейните адреси загатват, че активът ще влезе в бичи пазар още веднъж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР