Прясно разделената с половинката си Дани Петканов моделка Александра, която

...
Прясно разделената с половинката си Дани Петканов моделка Александра, която
Коментари Харесай

Ето кой утешава Алекс Петканова

Прясно разграничената с половинката си Дани Петканов моделка Александра, която към този момент се движи с моминското си име Богданска, се теши от края на връзката си напълно в женска компания. Тя е на процедура неразделна с друга известна хитруша - двойно по-възрастната от нея писателка, певица, актриса и какво ли още не Ваня Щерева, което кара мнозина да се съмняват, че в дружбата сред двете има освен това от платоническо другарство.

"Ванчето е хитра лисица, тя от години загражда Алекс и май клопката е щракнал. Богданска постоянно остава да пренощува у приятелката си и евентуално от дума на дума опитната кака я успокоява и й дава житейски уроци в хоризонтално състояние ", показа дама от обкръжението на двете ВИП-персони.

Освободената Щерева постоянно е признавала, че към момента търси същинската си половост, въпреки да е на достолепните 50 години. Светската мълва й приписва връзки с известни фигури от шоубизнеса като Слави Трифонов и БНТ-сладура Георги Любенов, а последното й гадже беше 25-годишният футболист Борислав, напомнят от Лупа.

Ваня обаче не е непозната и на интереса към личния си пол. Той се породил след тежко любовно разпочарование в нейната младост. „ Бях влюбена до лудост в мъж, който се оказа гей. И до през днешния ден не мога да му простя измяната към мен. Просто трябваше да ме предизвести, преди да хлътна”, признава разчувствено русокоската. Това я предиздвикал и тя да опита еднополовата обич, а до каква степен опитите са били сполучливи, остава да гадаем.

Що се отнася до Алекс Богданска, в нейната къса, само че цветиста световна биография липсват данни за връзки с дами. Но пък в никакъв случай не е късно да намериш себе си, когато имаш опитна учителка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР