Прясно избраният шеф на БФС за малко щеше да усети

...
Прясно избраният шеф на БФС за малко щеше да усети
Коментари Харесай

Вижте как мъжката целувка на манекена Красен Кралев срещна челно Боби Михайлов!

Прясно определеният началник на БФС за малко щеше да усети големия телешки език на министъра Кралев в устата си.

Щастлив да поздрави новият началник на футболната федерация, Кралев е нагласил най-мазната си усмивка и устремено се е втурнал към Михайлов, се вижда от фотография, която обикаля обществените мрежи от два дни. Точно в мига, в който езикът му ще проникне в устната празнина на Михайлов и ще оближе сливиците му, футболният началник отвръща глава и оставя Кралев да го бацне по бузките.

Угоеният състезателен министър, който незабавно би трябвало да оглави някой свинекомбинат, е поставил на лицето си изображение наподобяващо баница с доста свинска мехлем, която се стича по охранената му гуша, стича се по шкембето-гайда и потича към слабините. Зевзеци по форумите обаче виждат надалеч по-изтънчена картинка, сравнявайки „ манекена “ с Мона Лиза.

А в този момент съществено по тематиката. Има ли естествен мозък, който да проумее, по какъв начин мъж с тип на затлъстял овен, с лъчение на гальовен джендър оглавява Министерство на младежта и спорта? То по тази причина и спортът и младежта ни са на този хал... от такива като Кралев.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР