Прясната Мис Плеймейг“ Нора Недкова се оплака от конкурентките си

...
Прясната Мис Плеймейг“ Нора Недкова се оплака от конкурентките си
Коментари Харесай

Новата „Мис Плеймейт“ не е на себе си! Ето какво я сполетя след победата:


Прясната „ Мис Плеймейг “ Нора Недкова се оплака от съперничките си в състезанието. Тя ги упрекна, че всички приказват неприятни неща зад тила й и че се опитвали да я очернят по всевъзможен метод. Най- към този момент като пуснат нейни грозни фотоси в мрежата.

Нора се тормози, че може да стане жертва на отрицателна акция като скандалната „ Мис България “ Тамара Георгиева. 24- годишната варненка била доста огорчена от завистта на съперничките си в състезанието. Веднага щом спечелила, изгубилите претендентки почнали да я хулят. Нора беше спрягана за победителка в, а за нейна съществена съперничка беше посочена актрисата Анна- Мария Чернева, която остана втора.

Звездата от „ София денонощно “ одобри загубата с усмивка и съобщи, че Недкова заслужава успеха. Но пред свои близки не икономисала ругатни по адрес на варненката, издават осведомени.

Като всяка година на „Мис Плеймейт“, още веднъж се приказва, че победителката била определена по втория метод. Но си зависи от нея дали ще успее да се наложи или след месец ще изпадне в забвение.

Тазгодишната победителка в еротичната конкуренция призна, че се замисля дали да не имигрира, поради злобата и завистта в България. Нора Недкова се препитава като танцьорка в оборотно столично заведение. Но желала да си опитва шанса зад граница.

Горещата русокоска признава, че е доста амбициозна и желае да стане световноизвестна. Засега обаче, отвън дискотеката, има единствено няколко разголени участия във видеоклипове, най-вече на хип- хоп реализатори.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР