Пряка връзка има категорично между икономическото състояние на страната и

...
Пряка връзка има категорично между икономическото състояние на страната и
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Има пряка връзка категорично между икономическото състояние на страната и по-високата престъпност

Пряка връзка има изрично сред икономическото положение на страната и по-високата престъпност. Струва ми се, че в случай че всички държавни органи си извършват отговорностите, ситуацията би могло да бъде и по-добро. Това сподели някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

Той уточни, че съгласно Закона за Министерство на вътрешните работи една от дейностите, които реализира то, е превантивната. „ Дълги години там работата куца. Лично аз не зная да се реализира нещо в тази тенденция. Ние се концентрираме върху осъществено закононарушение и последствията от него, а по-късно забравяме, че има осъществяване на наказването. Според Закона за осъществяване на наказване и задържане под стража, когато едно лице би трябвало да бъде освободен от пандиза, за това се уведомяват кметът и общинския съвет по местоживеене. По отношение на това лице би трябвало да се вземат избрани ограничения, свързани с битовото му устройване, вероятно намиране на работа. При битовата престъпност в дребни обитаеми места закононарушенията, които рецидивистите правят, в доста случаи не са единични ", добави Йорданов.

Според него организацията към обезпечаването на честността на предходните избори е посочила успеваемост и това ще подсигурява спокойното и почтено протичане и на сегашните.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР