Пряк военен конфликт между НАТО и Руската федерация ще бъде

...
Пряк военен конфликт между НАТО и Руската федерация ще бъде
Коментари Харесай

Кремъл: Конфликтът НАТО-Русия е неизбежен, ако в Украйна бъдат изпратени западни войски

Пряк боен спор сред НАТО и Руската федерация ще бъде неминуем, в случай че западни войски бъдат изпратени в Украйна, съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

„ В този случай би трябвало да приказваме не за възможност, а за наложителност и по този начин го оценяваме “, сподели той в отговор на въпрос по какъв начин Кремъл прави оценка рисковете от ескалация и вероятността от директен спор сред НАТО и Руската федерация при положение на изпращане на западни войски в Украйна. Песков добави, че страните от НАТО „ също би трябвало да оценят “ следствията от сходни дейности и да са наясно с това. „ И да си зададат въпроса дали това дава отговор на техните ползи и най-много на ползите на жителите на техните страни “, приключи Песков.

Като цяло, сподели представителят на Кремъл, „ самият факт на разискване на опцията за изпращане на избрани контингенти в Украйна от страните на НАТО, несъмнено, е доста значим, (това е) нов детайл “. " Всички останали детайли от речта на френския президент към този момент бяха изразени по един или различен метод и взети под внимание. Добре ни е известна позицията на господин Макрон по отношение на нуждата от нанасяне на стратегическо проваляне на Русия ", добави Песков.

" Ние също по този начин отчетохме, че има доста богат набор от отзиви по този въпрос. Всъщност няма консенсус. Редица страни, участващи в събитието, което се организира в Париж, резервират много трезва преценка за евентуалните рискове от сходно деяние и евентуалната заплаха от директно присъединяване в парещ спор, присъединяване към този момент на бойното поле.Това, несъмнено, безусловно не е в полза на тези страни, те би трябвало да го осъзнават ", заключи прессекретарят на съветския президент.

Френският президент Еманюел Макрон съобщи през вчерашния ден на конференция след среща на европейските водачи, че няма консенсус по отношение на формалното изпращане на сухопътни войски в Украйна, само че не изключи такава опция в бъдеще. Той добави, че западните страни " имат намерение да създадат всичко належащо, с цел да попречат на Русия " да вземе превъзходство в спора. Срещата в Елисейския замък се състоя в Париж на 26 февруари. На конференцията участваха немският канцлер Олаф Шолц, полският президент Анджей Дуда и министър-председатели на към 20 страни от Европейски Съюз. Съединените щати бяха показани на срещата от асистент държавния секретар на Съединени американски щати по европейските и евразийските въпроси Джеймс О'Брайън, а Обединеното кралство беше показано от външния министър Дейвид Камерън.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР