Прозорец на автобуса на отбора на Манчестър Юнайтед беше счупен

...
Прозорец на автобуса на отбора на Манчестър Юнайтед беше счупен
Коментари Харесай

Прозорец на автобуса на отбора на Манчестър Юнайтед беше разбит, след като фен изстреля бутилка преди мача с Ливърпул

Прозорец на рейса на тима на Манчестър Юнайтед беше строшен от бутилка, хвърлена от почитател преди дербито им на Анфийлд.

Юнайтед пътува до Мърсисайд като огромен аутсайдър за мача във Висшата лига, като малко на брой чакаха Червените дяволи да дойдат с какво да покажат за своите старания. Но последователите на Ливърпул въпреки всичко посрещнаха враждебно на своите безконечни противници, като едно дете даже атакува рейса на тима на път за стадиона.

В фрагменти, качени в обществените медии, почитател може да бъде забелязан да държи празна бутилка от сайдер, преди да я хвърли към рейса на Юнайтед, който се движи по пътя. Бутилката се удари в страничната част на рейса, разбивайки прозорец на горния етаж, оповестява PA.

Феновете скандираха песента „ Oh Manchester, is full of s*** “, до момента в който рейсът минаваше около него, до момента в който тимът на Erik ten Hag се приготвяше за тежък тест против намиращите се във форма водачи в лигата. Говорейки преди началото на мача, Ten Hag сподели: „ Знаем, че играем сре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР