Проява на лидерство беше срещата между всички, които седнаха на

...
Проява на лидерство беше срещата между всички, които седнаха на
Коментари Харесай

Атанасова: ГЕРБ би подкрепила експертно правителство

Проява на водачество беше срещата сред всички, които седнаха на масата, тъй като е ясно, че ние имаме своите политически противодействия до степен, в която имаше мощно напрежение през годините сред няколко от политическите партии, които бяха на тази маса. Проява на водачество е да можеш да приказваш за България, да загърбиш своите политически пристрастия или да ги поставиш на второ място. Това сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

По думите й в последните два месеца партиите в Народното събрание са съумели да реализират единодушие и да обезпечат болшинство за значими за обществото решения. ГЕРБ, Демократична България, Движение за права и свободи и „ Български напредък " са били ангажирани с решения, свързани с евроатлантическия път на България, за разлика от Политическа партия и „ Възраждане ".

Десислава Атанасова съобщи, че една от значимите тематики за ГЕРБ е правосъдната промяна и точно те са задвижили тази промяна през 2017 година, дружно с Христо Иванов и Реформаторския блок, само че и с присъединяване на Движение за права и свободи. По думите й още веднъж на ГЕРБ е заслугата, че Северна Македония и Албания към този момент имат път към участие в Европейския съюз.

Според Атанасова надали нейната партия ще се съгласи на присъединяване в коалиция, само че би подкрепила едно експертно държавно управление, които да работи по избрани цели.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР