Проява на лидерство беше срещата между всички, които седнаха на

...
Проява на лидерство беше срещата между всички, които седнаха на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Срещата с Корнелия Нинова беше проява на лидерство


„ Проява на водачество беше срещата сред всички, които седнаха на масата, тъй като е ясно, че ние имаме своите политически противодействия до степен, в която имаше мощно напрежение през годините сред няколко от политическите партии, които бяха на тази маса. Проява на водачество е да можеш да приказваш за България, да загърбиш своите политически пристрастия или да ги поставиш на второ място “.

Това сподели от във връзка лидерската среща, инициирана от ръководителя на по отношение на опита да се осъществя третия мандат за сформиране на постоянно държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание.

На срещата участва и водачът на, който от дълго време не беше влизал в Народното събрание. Отсъстваха обаче представители на „ “, „ “ и „ “.

Атанасова акцентира също, че в последните два месеца партиите в Народното събрание са съумели да реализират единодушие и да обезпечат болшинство за значими за обществото решения.

По думите ѝ, Демократична България, и „ “ са били ангажирани с решения, свързани с евроатлантическия път на България, за разлика от Политическа партия и „ “.

съобщи, че една от значимите тематики за е правосъдната промяна и точно те са задвижили тази промяна през 2017 година, дружно с и Реформаторския блок, само че и с присъединяване на. По думите ѝ още веднъж на е заслугата, че Северна Македония и Албания към този момент имат път към участие в Европейския съюз.

Според Атанасова надали нейната партия ще се съгласи на присъединяване в коалиция, само че би подкрепила едно експертно държавно управление, които да работи по избрани цели.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР