Провокациите на Мария нямат край. Певицата не спира да се

...
Провокациите на Мария нямат край. Певицата не спира да се
Коментари Харесай

Мария нажежи Мрежата с тази СНИМКА

Провокациите на Мария нямат край. Певицата не стопира да се снима в провокативни пози и с нищожно долни дрехи. Един от последните й снимки в Инстаграм обаче минава всевъзможни граници, написа show.blitz.bg.

Миньончето показа фотография от почивката си край морено, само че за многообразие реши да щракне единствено дупето си. Вижда се единствено дребна част от косата й, само че акцент е стегнатата й дупара. За да се види по-ясно, Марийчето се е спряла на много изрязан бански, който не остава нищо на въображението.



Край морските талази Мария чества появяването на последния си сингъл " Престъпно твоя ", чийто видеоклип е сниман в Монако. “Бяхме в седмицата, в която се подготвяха за Формула 1 и фестивала в Кан. Такава лудница, почти каквато беше в Париж, когато взех решение, че ще фотографирам тъкмо в седмицата на модата. Но това е от зодията ми. Така си упражнявам нервната система, непрекъснато да съм на ръба и да видя какво по-лошо мога да изтърпя. С целия напън изкарахме плана и най-после резултатът е един магически видеоклип към една моя доста обичана ария ", споделя певицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР