Провокативната Сузанита се подложи на поредното подобрение, което вече обаче

...
Провокативната Сузанита се подложи на поредното подобрение, което вече обаче
Коментари Харесай

Да, това е Сузанита! Няма да я познаете след корекциите СНИМ...

Провокативната Сузанита се подложи на следващото усъвършенстване, което към този момент обаче надали изненадва толкоз почитателите ѝ, който привикнаха с манията ѝ да се тунингова неоснователно. Скандалната певица и щерка на Орхан Мурад към този момент се хвали с изменена усмивка, тъй като има чисто нови зъби - ослепително бели, съвсем като на ексфутболиста Благой Георгиев, написа " Блиц ".

18-годишната певица шокира по време на присъединяване в столичен клуб в събота вечер. Нейните почитатели незабавно видяха безусловно другата ѝ усмивка, дължаща се на новите фасети.



Тийнсензацията отдавна мечтала да си постави новото чене. За това тя събирала сумата усърдно, преди да се подложи на интервенцията. Пловдивчанката по никакъв начин не харесвала старите си зъби, които били леко криви и несъразмерни. Тя се доверила за процедурата с нови зъбни импланти на известния дентален експерт лекар Евгений Миронов.

Преди години футболистът Благой Георгиев беше първият, който се появи с изцяло изменени зъби. Тогава той призна, че е дал 20 хиляди евро за процедурата в Русия. В момента у нас цената за цялостна замяна на усмивката е на половина.

Освен с новата си усмивка Сузанита бе видяна и с нов мъж до себе си. Тя хвърли в размисъл феновете си дали още веднъж не е влюбена. Младата изпълнителка сама сподели фотография с момче на име Кристиан, с което си пият дружно питието. „ Обожавам те ", споделя загадъчно тя. Близки до Сузи настояват, че от много време тя няма гадже и сега не желае да се обвързва съществено.

Младата Сузанита е очевидно пристрастена към модификацията. Още 14-годишна тя се пусна разголена и показваше междинни пръсти в собствен клип. След това стартира последователно да татуира цялото си тяло. Едва изчака да навърши пълноправие, с цел да си постави силиконови гърди в Турция. Изряза си носа. Оправи си скулите. Редовно си надува устните с хиалурон. От прохождащата в музиката тийнейджърка към този момент няма и спомен.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР