Провокативната двойка Ивайло и Христина Герасимови напуснаха “Един за друг

...
Провокативната двойка Ивайло и Христина Герасимови напуснаха “Един за друг
Коментари Харесай

Ивайло и Хриси след “Един за друг”: Галена и Петър ще ни останат най-близки!

Провокативната двойка Ивайло и Христина Герасимови напуснаха “Един за различен ” откакто имаха рекордно ниска за сезон 5 поддръжка. На церемонията те получиха прегръдка единствено от една двойка - Галена и Петър. В подкаста “Един без различен ” Ивайло и Хриси споделиха, че те ще им останат най-близки след формата. Ивайло показа, че е очаквал Кристиян и Маргарита и Сияна и Светльо да ги поддържат, само че това не се е случило.

Съпрузите от Костинброд споделиха пред водещата Денислава Велкова, че още на втория ден са разбрали, че няма да се впишат в колектива на двойките във Вилата на любовта. Пиперливият език на Ивайло беше повода той да влезе в спор с Румен от Трявна, а в подкаста “Един без различен ” той описа и за напрежението сред него и Ивайло Крушарски. 

Христина призна, че също не се е вписвала в групата на дамите, които са я наричали “ледената кралица ” поради неналичието ѝ на емоционалност съгласно тях.

В подкаста “Един без различен ” Ивайло описа историята по какъв начин е изпратил покана за другарство на Христина и за какво профилната ѝ фотография е била толкоз значима. Хриси описа по какъв начин Ивайло я е спечелил и по какъв начин го одобряват нейните внуци.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в,  и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР