Провокативна песен за президента на Русия Владимир Путин беше отличена

...
Провокативна песен за президента на Русия Владимир Путин беше отличена
Коментари Харесай

Сатирична песен за Путин е сред отличените с Грами

Провокативна ария за президента на Русия Владимир Путин беше отличена с премия на снощната гала за връчване на оценките " Грами " в Съединени американски щати.

Песента, съпроводена с видео от кадри на презинта, е ирония на американския композитор Ранди Нюман. Тя е замислена като подигравателен химн в възхвала на съветския президент, който ще се яви на избори за четвърти мандат и " в случай че ги спечели, ще остане на власт до 2024 година ", отбелязва Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Във видеото Нюман пее, че когато смъкна ризата си, Путин подлудява дамите и той е по този начин неповторимо мощен, че би могъл " да зарежда нуклеарен реактор с лявото полукълбо на мозъка си ". В края на песента подема женски хор - гласът на съветския народ, който пее  " Вие ще ни отведете в обетованата земя ". Певецът отвръща:  " Прави сте, тъй като аз съм мъжът Путин (Putin Man) ".

74-годишният Ранди Нюман е получавал шест пъти награди " Грами " и два пъти " Оскар ". Автор е на песента  " Обичам Лос Анджелис "  ( " I Love L.A. " ) и на една от песните към кино лентата " Toy Sory ", а също и на други сатирични мелодии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР