ПРОВИДЪНС, Аризона — Мъж от Роуд Айлънд беше арестуван в

...
ПРОВИДЪНС, Аризона — Мъж от Роуд Айлънд беше арестуван в
Коментари Харесай

Мъж от Роуд Айлънд е обвинен в подпалването на пожари в църква, населена предимно с чернокожи

ПРОВИДЪНС, Аризона — Мъж от Роуд Айлънд беше задържан в четвъртък и упрекнат в потребление на бензин, с цел да възпламени няколко пожара към екстериора на черква, обитаема най-вече с чернокожи Северен Провидънс рано сутринта в неделя.

Кевин Колантонио, 34, от Северен Провидънс, беше упрекнат в злонамерено увреждане или заличаване посредством пожар или детонация на постройка или друга недвижима благосъстоятелност, съгласно Закари Куня, прокурор на Съединени американски щати за окръг Роуд Айлънд.

Колантонио е запалил няколко пожара към екстериора на петдесятния евангелски храм Шило при започване на 11 февруари, съгласно документи, подадени в Окръжния съд на Съединени американски щати в Провидънс, което сподели, че полицията и пожарникарите са били изпратени до църквата в 00:12 ч. за сигнали за лице, опитващо се да възпламени пожари.

Сградата беше празна по това време и пожарите бяха бързо потушени от членове на полицията и пожарната в Северен Провидънс, споделиха следователите. Пожарите предизвикаха обилни матер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР