Проверяват сечта в района на Царево за пет години назад.

...
Проверяват сечта в района на Царево за пет години назад.
Коментари Харесай

Проверяват сечта в района на Царево за пет години назад

Проверяват сечта в региона на Царево за пет години обратно. Това разгласи заместник-министърът на земеделието Мирослав Маринов, който участва на съвещание на Междуведомствената комисия в морския град, която беше основана след бедствието в региона.

„ Извършваме инспекция още от петък предходната седмица. На този стадий не се потвърждава противозаконна сеч. В период до 21 септември ще създадем инспекция на сечта за пет години – за нейните размери, позволена, планувана, регистрирана. Става въпрос за шестте водосбора на реките, които предизвикаха бедствието ”, посочи зам.-министърът.

От общинската администрация са създали обход на всеки един от инфраструктурните обекти. „ Около 70 обекта ще попаднат в Междуведомствената комисия, с която Община Царево ще желае помощ от страната ”, разгласи кметът на града Георги Лапчев.

Предстои „ стремително ” отремонтиране на язовирните стени, които са „ извънредно компрометирани ”, ремонт на мостовите уреди и коригиране засегнатите асфалтови настилки по цялата територия на общината, посочи градоначалникът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР