Проверяват се обстоятелствата, при които единият от братята Галеви –

...
Проверяват се обстоятелствата, при които единият от братята Галеви –
Коментари Харесай

`Единият от т.нар. братя Галеви е починал във вилата си в дупнишко село

Проверяват се събитията, при които единият от братята Галеви – Ангел Христов, търсен от Интерпол, е влезнал в България и не е бил арестуван.

Това стана ясно, откакто бе обявено, че Христов е умрял във вилата си в дупнишкото село Ресилово.

Пламен Галев и Ангел Христов напуснаха България през 2012 година, преди окончателното потвърждаване присъдите им от по 5 и 7 години за присъединяване и управление на проведена незаконна група за изнудване.

Ангел Христов ще бъде заровен през днешния ден в Дупница, предава кореспондентът на БНР в Кюстендил.

Версиите по какъв начин Ангел Христов е влезнал в България и от кое място е дошъл са най-различни. Едната е, че присъдата от 5 години, която получи за присъединяване в проведена незаконна група и рекет, е с изтекла отминалост – минали са повече от 10 години и той не е имал законови проблеми да се прибере. Втората е, че влезнал с подправен паспорт.

Ангел Христов и Пламен Галев са някогашни барети. В самото Ресилово, където живее брачната половинка му Радмила, която има клуб по художествена гимнастика, до късно нощес не имаха вяра, че Христов се прибрал и че е умрял от инфаркт, всички го помнят като доста здрав физически.

Погребението му е през днешния ден от 13,30 ч ., опелото е в централния дупнишки храм „ Св. Георги “. Очаква се и към храма, и при гробището да има засилено полицейско наличие.

Министерство на вътрешните работи прави инспекция по отношение на информациите, че Ангел Христов се е завърнал у нас и е умрял. От свои източници БНР научи, че досега няма записано влизане на територията на България с неговата идентичност. Ангел Христов и Пламен Галев избягаха преди години, когато бяха наказани.

Към момента няма изясненост по какъв начин тъкмо се е прибрал у нас Ангел Христов и за какво не е засечен от Гранична полиция.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР