Проверяващи от РЗИ съвместно със служители на Специализирани полицейски сили

...
Проверяващи от РЗИ съвместно със служители на Специализирани полицейски сили
Коментари Харесай

РЗИ и полицията спипаха големи нарушители в Столипиново

Проверяващи от РЗИ взаимно със чиновници на Специализирани полицейски сили ревизираха нощес търговски обекти и заведения на територията на кв. Столипиново. Акцията в квартала бе част от ежедневния и нощен надзор на публични места и закрити площи, които подготвят към събиране на по-голям брой гости по едно и също време, където прецизно би трябвало да съблюдават противоепидемичнити ограничения.
Малко след 21.30ч. е посетен работещ кафе- аперитив на улица "Калина ". В заведението е имало 10 посетителя, като на трима от тях са формирани актове по закона за българските персонални документи, тъй като лицата не са могли да се легитимират.

Съставени са и 5 акта за тютюнопушене в закрито помещение- посетителите на заведението са нарушили на член 56, ал.1 от Закона за здравето.

При взаимната инспекция на притежателя на обекта е формиран констативен протокол за нарушаванията от страна на посетителите. Установена е и неналичието на касов уред, което допуска и укриването на доходи. Протоколът ще бъде предаден на Национална агенция за приходите.
Малко след 22 часа е тествано и работещо кафене на улица "Правда " в същия квартал, което не е имало съответните разрешителни за работа след посочения час. В обекта в миг на консумация са заварени и четирима души- клиенти. Веднага след инспекциите и двата обекта са затворени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР