Проверявам много неща, а това, което ускори подаването на оставка,

...
Проверявам много неща, а това, което ускори подаването на оставка,
Коментари Харесай

Борисов след поредната оставка: Желаещи за министри има, не се притеснявайте

Проверявам доста неща, а това, което форсира подаването на оставка, откакто ясно се разпоредих за премахване на човек в програмата, се оказа, че през днешния ден той още е на работа. Така министър председателят Бойко Борисов изясни подадената през днешния ден от земеделския министър Румен Порожанов оставка, която той одобри.
" Ако някой желае да си пази човек, аз съм разпоредил където има извършители, да си дават отговор пред закона. Още на следващия ден ще правим промяната, ясно е кой ще го замести, ще уведомим съдружните сътрудници, а и самия човек ", добави министър председателят, който участва на проява и разпределяне на нова техника за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, оповестява Канал 3.
" Такива къщи за посетители има във всички европейски страни, доста нужни за туризъм отвън огромните курорти, и всеки, който е злоупотребил, ще му се вземат парите и ще му се търси отговорност. А и е добра предварителна защита за който желае да нарушава в бъдеще ", съобщи министър председателят, който добави: " Желаещи за министри към момента има, не се тормозете! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР