Проверките в горите около наводнените села ще продължат, колкото е

...
Проверките в горите около наводнените села ще продължат, колкото е
Коментари Харесай

Дронове ще помагат на властите да установят имало ли е незаконна сеч в Карловско

Проверките в горите към наводнените села ще продължат, колкото е належащо.

Това съобщи земеделският министър Явор Гечев ,който участва в проверка в горите към засегнатите от наводненията в Карловско села.

Проверяват се и компаниите, добивали дървесина - разпитите се организират от полицията, посочи министърът. Ще се ревизират и сигнали на локални хора. Дронове ще оказват помощ да се откри имало ли е нарушавания.

Информацията от днешните обходи ще бъде обработена до дни и ще стане обществена, увери министърът. Междувременно стана ясно, че засегнатите от наводнението общини ще бъдат освободени от отчисления за възнаграждение на депонирания боклук. 

Според напътствията, при депониране на отпадъците, формирани при отстраняването на последствията от наводненията на територията на общините Карлово, Марица и Калояново, няма да се заплащат отчисления от такси. 

„ Отиваме на мястото, където ни водят локалните да проверим дали компаниите са спазили условията. Правим тотална инспекция на сигналите, които получихме тука на място. Без предубеждения и при цялата гласност “, съобщи земеделският министър.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР