Проверките срещу Борислав Сарафов, водени от назначената да разследва евентуални

...
Проверките срещу Борислав Сарафов, водени от назначената да разследва евентуални
Коментари Харесай

Няма данни Борислав Сарафов да е извършил престъпления

Проверките против Борислав Сарафов, водени от назначената да проверява възможни закононарушения от основния прокурор и заместниците му Даниела Талева са завършили. Това излиза наяве от удостоверението, което Талева е изпратила до Висшия правосъден съвет.

В документа е записано, че по постъпилите против Сарафов сигнали за осъществени инспекции и не са открити данни за осъществени закононарушения. Даниела Талева написа още, че против Борислав Сарафов няма висящи и неприключени наказателни производства.

Срещу Сарафов имаше подадени над 20 сигнала с изказвания, че той е извършил различни закононарушения по проблеми като " Осемте джуджета ", както и за добити от Сарафов и фамилията му парцели. Сигнали против него са подавали и наказани на пожизнен затвор, като Герман Костин, написа Българска национална телевизия.

По време на инспекциите са били формирани две досъдебни производства, само че теса прекъснати заради липса на доказателства за осъществени закононарушения. 20 инспекции са приключили с отвод да се образуват наказателни производства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР